E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας.





ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ                                    Θεσσαλονίκη 8 Ιανουαρίου 2015
ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕ.ΠΥ.Δ.ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ


                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη,7 Ιανουαρίου 2015,επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Κεντρικλής Μακεδονίας Κα Πατουλίδου Παρασκευή. 


Την Κα Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Π.Σ. Κος Χρύσανθος Αθανασόπουλος,ο οποίος και ξενάγησε την Κα Πατουλίδου στις εγκαταστάσεις της ΠΕ.ΠΥ.Δ.Κ.Μ. και της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης,καθ΄λως και στους χώρους του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορολύν τις αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες εντός των ορίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων Πολιτικής Προστασίας,ενώ επίσης τέθηκαν τα προβλήματα των Υπηρεσιών και Γραφείων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης με ιδιαίτερη έμφαση στις υλικοτεχνικές και τις κτιριακές υποδομές. 



Η Κα Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελείται απο τις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος εντός της Περιφέρειας αρμοδιότητάς της,ενώ επίσης ανταποκρίθηκε θετικά στη σύμπραξη τωνΥπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην προσπάθεια επίλυσης των αναφερθέντων προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.