E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια στον κ. Αθανασόπουλο Χρύσανθο,Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας για την προαγωγή του σε Υποστράτηγο Π.Σ.

Συγχαρητήρια στον κ. Αθανασόπουλο Χρύσανθο,Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας για την προαγωγή του σε Υποστράτηγο Π.Σ. 


Στον βαθμό του Υποστρατήγου Πυροσβεστικού Σώματος προήχθη ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθανασόπουλος Χρύσανθος!!!


Εξαργυρώνοντας και τις συνεχόμενες επιτυχίες του ιδίου αλλά και του Πυροσβεστικού Προσωπικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,μετά απο την επιτυχή αντιμετώπιση των συμβάντων που χαρακτηρίστηκαν απο μεγάλο βαθμό δυσκολίας και επικινδυνότητας,άξια προήχθη στον βαθμό του Υποστράτηγου Πυροσβεστικού Σώματος ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασόπουλος Χρύσανθος.

Η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει και να  εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη της για όσα μας προσφέρε όλο αυτόν τον καιρό που ηγείται των Υπηρεσιών του Προσωπικού μας καθώς και το γεγονός ότι πάντα η πόρτα του γραφείου του ήταν ανοιχτή για τα συνδικαλιστικά μας θέματα προς διευκόλυνση των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων.

Τα μέλη του Δ.Σ. της  Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας τον συγχαίρουμε για την προαγωγή του και να του σημειώσουμε πως πλέον περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!


 Γιάννης Ιωαννίδης
 Υπ. Δημ. Σχέσεων & Τύπου
 Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κεντρικής Μακεδονίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.