E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ "Πρώτα Πυροσβέστες"

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η δικαίωση της Παράταξης Πρώτα Πυροσβέστες μετά απο 3 ολόκληρα χρόνια.






‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’

(ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.)


Συνάδελφε και συναδέλφισσα

Με έκπληξη διαβάσαμε όλοι μας την ανακοίνωση του «συνεργαζόμενου προεδρείου» της
Ομοσπονδίας με αρ. πρωτ. 35/12-02-2015 που αφορούσε την απόδοση των συνδικαλιστικών εισφορών απευθείας στις Ενώσεις και όχι μέσω της Ομοσπονδίας.

Η έκπληξή μας έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώσαμε τα «κροκοδείλια δάκρυα» που έχυσε το «συνεργαζόμενο προεδρείο» μέσα από την ανακοίνωση για δήθεν «ενδιαφέρον» όλων των προεδρείων της Ομοσπονδίας να εφαρμοστεί επιτέλους ο Νόμος και να αποδίδονται οι συνδικαλιστικές εισφορές απευθείας στις Ενώσεις.

Για την αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας να θυμίσουμε  στο «συνεργαζόμενο προεδρείο» αλλά και στο προηγούμενο, ότι το μέλος της παράταξης’’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’κ. Αναστασιάδης Γρηγόρης άνοιξε δυναμικά το θέμα και πίεζε προς κάθε κατεύθυνση από το 2012!!! ως επικεφαλής τότε της παράταξης ‘’ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ’’, ώστε να εφαρμοστεί η νομιμότητα για τις συνδικαλιστικές εισφορές. Μάλιστα συνέχισε αγόγγυστα τις προσπάθειές του θέτοντας το θέμα σχεδόν σε κάθε Δ.Σ. στον τότε πρόεδρο κ.Αθάνατο βρίσκοντας όμως τις περισσότερες φορές «τοίχο» ή απλώς ένα φιλολογικό ενδιαφέρον χωρίς διάθεση να λυθεί το θέμα.




Χάρις λοιπόν στην επιμονή του  κ.Αναστασιάδη Γρηγόρη ως επικεφαλής στην αρχή της παράταξης ‘’ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ’’ και στη συνέχεια ως μέλος της παράταξης ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ και μέσα από την συμπαράσταση των υπολοίπων μελών της παράταξης ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’: κ. Δαδούδη Κώστα,κ.Παπαδοπουλο Γεωργιο και κ.Τσιλικα Ιωαννη, υπηρξε η δυνατότητα στο «συνεργαζόμενο προεδρείο» (κ.Σταθόπουλος –κ.Φερτάκης) να θριαμβολογούν, όταν τόσο ο κ. Σταθόπουλος όσο και ο κ. Φερτάκης κάθε φορά που έμπαινε το θέμα αυτό στο Δ.Σ. το απαξίωναν, διατυπώνοντας μόνο φραστικά την στήριξή τους στην επίλυση του θέματος. Στην πραγματικότητα τόσο το σημερινό προεδρείο (κ.Σταθόπουλος-κ. Φερτάκης) όσο και το προηγούμενο (κ.Αθάνατος) δεν πίστεψαν στην επίλυσή του..

Η παράταξη ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, διακήρυξε ότι θα βαδίσει πάνω στην νομιμότητα προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά σου. Για το λόγο αυτό και στήριξε τις προσπάθειες του μέλους της κ. Αναστασιάδη Γρηγόρη, να «επιβληθεί» η νομιμότητα και οι Ενώσεις να αποκτήσουν το ρόλο που τους επιτάσσει ο Νόμος. Αποτέλεσμα της στήριξης αυτής, αλλά και της υιοθέτησης της συγκεκριμένης θέσης, ήταν η τελική δικαίωση αυτού του αγώνα.

Δεν πειράζει στο «συνεργαζόμενο προεδρείο» να του χαρίζουμε λίγη από τη δόξα… παρότι δεν την αξίζει… καθώς εχουμε  το αίσθημα δικαίωσης, που διακατέχει την παράταξη ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’, γιατί δικαιωθήκαμε για άλλη μια φορά για τις επιλογές μας, που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων.



Ακριβώς η τήρηση της νομιμότητας ήταν αυτή που οδήγησε και τέσσερις (4) Ενώσεις (Κεντρικής Μακεδονίας, Ν. Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, Νοτίου Αιγαίου και Χανίων) να υποβάλλουν γραπτά αιτήματα, κατόπιν αποφάσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των παραπάνω Ενώσεων, να τους παρασχεθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την δράση της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το καταστατικό, χωρίς όμως μέχρι στιγμής τα αιτήματα αυτά να τύχουν της ανάλογης αντιμετώπισης από το «συνεργαζόμενο προεδρείο» , δηλαδή της τήρησης της νομιμότητας.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!!!!!!! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!

Συνάδελφε και συναδέλφισσα

Η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πιστή στις διακηρύξεις της συνεχίζει μέσω των στελεχών της τον αγώνα για νομιμότητα, τήρηση του καταστατικού, κατάθεση προτάσεων και θέσεων, διαφάνεια.
Η ικανοποίηση και η λύση των αιτημάτων σου είναι και δική μας ικανοποίηση.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ’’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ, ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
                                           
                                                             Ο επικεφαλής Δαδούδης Κώστας
                                                                                     Τα μέλη
                                                                        Αναστασιάδης Γρηγόρης 
                                                                        Παπαδόπουλος Γεώργιος 
                                                                        Τσιλίκας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.