E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Στην κορυφή οι Πυροσβέστες Παλαιστές στο Παν/νιο πρωτάθλημα Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2016




Με μεγάλη επιτυχία για τους Συναδέλφους Πυροσβέστες παλαιστές ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2016 που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.


Αρωγός στην προσπάθεια και στις υψηλές απαιτήσεις που επιτάσσουν οι αγώνες Πάλης αποτελεί ο προπονητής του τμήματος Σοφιανίδης Αναστάσιος.

Την Πρώτη θέση στα 97 κιλά Ελευθέρας κατέλαβε ο Συνάδελφος  Παυλίδης Θεοδόσιος ενώ την δεύτερη θέση στα 85 κιλά Ελληνορωμα'ι'κής κατέλαβε ο Συνάδελφος Μπατάλας Βασίλειος καθώς μετά απο δύο νίκες δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού στον Τελικό.


                                    (Ο Συνάδελφος Παυλίδης Θεοδόσιος στην 1η θέση)





                                          (Ο Συνάδελφος Μπατάλας Βασίλης στην 2η θέση)



Επίσης την δεύτερη θέση στα 120 κιλά Ελευθέρας κατέλαβε ο Ιωαννίδης Γιάννης,την τρίτη θέση στα 75 κιλά Ελευθέρας ο Σαββίδης Νεκτάριος και την τρίτη θέση στα 98 κιλά Ελληνορωμα'ι'κης ο Παπαδόπουλος Βασίλης.







Πολλά συγχαρητήρια στους Συναδέλφους Πυροσβέστες αλλά ιδιαίτερα σε δύο δικά μας παιδιά,τον Θεοδόση Παυλίδη και τον Βασίλη Μπατάλα που είναι πρωτοκλασάτα στελέχη του Συνδυασμού μας "Πρώτα Πυροσβέστες" και κοσμούν το Ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων "Ολοι Μαζί".

Συνάδελφοι με ήθος,συνέπεια και ακεραιότητα που στολίζουν τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Μακεδονίας.
 

                                             Ένα μεγάλο Μπράβο απο όλους μας . 




                                            Η Συντονιστική Ομάδα του Συνδυασμού 


                                                'Πρώτα Πυροσβέστες'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.