E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Επίσκεψη στον Συντονιστή Υποστήριξης Επιτελείου Α.Π.Σ.







Επίσκεψη στον Συντονιστή Υποστήριξης Επιτελείου ΑΠΣ Υποστράτηγου ΠΣ Στέφανου Σπανέα πραγματοποίησαν το Μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. και Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. Γρηγόρης Αναστασιάδης καθώς και το Μέλος του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ. και Επικεφαλής του Συνδυασμού μας "Πρώτα Πυροσβέστες" Γιάννης Ιωαννίδης.

Κεντρικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η στελέχωση των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Εθνικών Οδών και ειδικά του Π.Κ. Λεπτοκαρυάς καθώς πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως στρατηγικό σημείο εντός της
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που θα έχει ως τομέα ευθύνης την σήραγγα των Τεμπών «Τ2», η οποία είναι μήκους έξι χιλιομέτρων και αποτελεί το μεγαλύτερο οδικό τούνελ στα Βαλκάνια.

Χαρακτηριστικά της σήραγγας είναι οι δύο κλάδοι, ένας για κάθε κατεύθυνση, μήκους 6 χιλιομέτρων έκαστος όπου κάθε κλάδος έχει διάμετρο 14,8 μέτρα, θα διαθέτει δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μία λωρίδα έκτακτης ανάγκης, με συνολικό πλάτος οδοστρώματος 10,5 μέτρα.
Επίσης θα υπάρχουν άλλες δύο σήραγγες 3,3 και 2 χιλιομέτρων αντίστοιχα συνολικού μήκους 11,5 χιλιομέτρων.

Οι εκπρόσωποι των Πυροσβεστών επικεντρώθηκαν στα θέματα τις ασφάλειας των Συναδέλφων που θα επιχειρούν εντός του τούνελ,παραθέσανε τις προτάσεις τους και θέσανε τους προβληματισμούς τους με στόχο να υπερτονίσουνε την ανάγκη της ορθής στελέχωσης του Κλιμακίου με περισσότερους Πυροσβέστες και από ολη την Ελληνική επικράτεια για να μην υπάρξει πρόβλημα με ελλείψεις Πυροσβεστικού προσωπικού απο άλλες Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο Κος Σπανέας ήταν ιδιαιτέρως ενημερωμένος για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις των Κλιμακίων Εθνικών Οδών,κράτησε θετική στάση στους προβληματισμούς μας και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός στην επίλυση-βελτίωση όλων των δίκαιων αιτημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας.




                                          Η Συντονιστική ομάδα του Συνδυασμού  

                                                "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.