E-mail:protapirosvestes@gmail.com Οι Πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ στηρίζουν τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό "Πρώτα Πυροσβέστες"

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Ευχαριστήριο των Υποψηφίων του Συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" για τις Εκλογές της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Κ.Μ.



Μετά την ολοκλήρωση της διήμερης Εκλογικής διαδικασίας στην Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας,αισθανόμαστε την ανάγκη να Ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους Πυροσβέστες για την μαζική τους συμμετοχή στην κάλπη,δίνοντας στον θεσμό ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και δημιουργικές προοπτικές.


Ο Ενωτικός Συνδυασμός "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" συνεχίζει την παρουσία του και την δράση του και στην νέα διετή θητεία του Δ.Σ. της Ένωσης,χάρις στην στήριξη που παρείχατε με την ψήφο σας κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά 4 ΕΔΡΕΣ στο Δ.Σ. της Ένωσης και 9 Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία οι οποίες αποτελούν ιδιαίτερη Τιμή, Αμέριστη Εμπιστοσύνη  αλλά και ένα νέο Συμβόλαιο Ευθύνης προς όλους τους Συναδέλφους Πυροσβέστες της Μακεδονίας.

Από σήμερα κιόλας,ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια,σε ένα Επάγγελμα με τεράστια προβλήματα με μια Υπόσχεση και ένα μόνο γνώμονα.

Το συμφέρον σου Συναδέλφισσα και Συνάδελφε. 

Η ανάγκη να εξυπηρετηθεί το συμφέρον σου γέννησε αυτόν τον Συνδυασμό και μας δίνει ώθηση για νέους αγώνες και δράσεις που θα πιστωθούν σε Σένα και μόνο σε Σένα.

Συνάδελφε και Συναδέλφισσα

Ο Συνδυασμός "ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ" και τα Στελέχη του αφού σε Ευχαριστήσουν για την προτίμηση που τους έδειξες και τους δείχνεις,υπόσχονται ότι αταλάντευτα θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο με πυξίδα ΕΣΕΝΑ ώστε με προτάσεις και αγωνιστικότητα να δρομολογηθούν λύσεις των προβλημάτων μας.

                                        
                                                                    ΜΕ ΤΙΜΗ

                                              ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 


                            "ΠΡΩΤΑ  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"
                                   Πρώτα ο Συνάδελφος 
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.